Josep Gibert

El regidor Josep Gibert, tancarà la llista electoral de Marc Buch

L’actual tinent d’alcalde vol mostrar així el seu suport a qui ha presidit el Govern municipal els últims mesos 

En Josep Gibert és diplomat en Direcció d’empreses Turístiques i ha cursat estudis de dret a la Universitat Oberta de Catalunya. Ha estat vinculat al sector turístic, com a Director Comercial i Cap d’Administració a la cadena GHT Hotels. Ha estat president de la Cooperativa l’Amistat i en l’àmbit associatiu ha estat vinculat al Club Bàsquet Calella, el Grup d’Astronomia de Calella i Omnium Cultural. L’any 2019 va esdevenir regidor de l’Ajuntament de Calella, on ha estat 4rt. Tinent d’Alcalde, a més d’assumir les àrees d’Hisenda, Recursos Interns i Gestió Patrimonial. 

Gibert no repetirà com a regidor, a voluntat pròpia, però ha acceptat tancar la llista amb la que Marc Buch es presenta a aquestes eleccions com a mostra de suport a qui ha presidit el consistori en els últims mesos. 

MARIA ROSA ASPAS

La Maria Rosa Aspas se suma al projecte d’en Marc Buch

Formarà part de la candidatura de Junts a les eleccions del 28 de maig 

Nascuda a Calella, la Maria Rosa Aspas va treballar a diverses empreses familiars fins que va decidir dedicar-se plenament als seus fills. La seva voluntat de participar activament en la vida social de la ciutat, l’ha portat a implicar-se en diverses entitats entre les que destaquen el Club de Futbol Calella. 

També ha exercit el voluntariat a l’Hospital de Calella, a l’Espai Amic i l’Esplai de la Gent Gran. En l’actualitat és artesana i forma part de la direcció de “Petits Creadors”. 

Came Escribano

La Carme Escribano se suma al projecte d’en Marc Buch

Formarà part de la candidatura de Junts per Catalunya Calella a les eleccions del 28 de maig 

La Carme Escribano va néixer a Calella fa 54 anys. Casada i mare de tres fills, va viure el moment àlgid del turisme treballant en el comerç local per, uns anys després, endinsar-se en el camp de l’hostaleria i el turisme. En l’actualitat treballa a l’empresa familiar, dedicada la lampisteria i la fontaneria. Es declara amant de l’handbol i fervent seguidora de la Unió Esportiva d’Handbol Calella (UEHC). 

És sòcia d’Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana, el Consell per la República i, des de fa uns anys, com a incondicional del president Puigdemont, milita a Junts per Catalunya, on va ser una de les impulsores de l’agrupació local de Calella

Jordi Ten

En Jordi Ten, se suma a la candidatura que lidera Marc Buch

Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques per l'EUHT de Sant Pol, adscrita a la UdG i format cívicament en el moviment Escolta, la trajectòria d’en Jordi Ten ha estat especialment marcada per la seva passió per tot el que envolta el món del turisme i el servei al país. Amb la represa democràtica, essent alcalde de Calella en Ramon Bagó, va col·laborar activament en la consolidació dels primers ajuntaments democràtics (1979 – 1991), assumint les responsabilitats de les regidories de Seguretat Ciutadana, Cultura, Joventut i la 1ra. Tinència d’Alcaldia. L’any 1997 va impulsor i redactar del Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic de Calella, que va possibilitar l'obtenció del Pla d'Excel·lència Turística per al municipi.

En Jordi Ten també va ser impulsor de la marca turística ”Costa de BarcelonaMaresme”, i va participar en la constitució de l'Associació Costa de Barcelona Maresme. Amb motiu de la celebració del 50è aniversari de l’arribada del turisme a Calella, va assumir l’encàrrec d’escriure el llibre "Calella 50 anys, pioners en turisme de vacacional 1953 – 2003”, distingit amb el premi "Ali Bei Especial 2005”. També va ser editor i autor dels llibres ”L’emoció de descobrir la Costa de Barcelona Maresme, en imatges” i de ”Turisme és noticia”. L’any 1990, la Generalitat de Catalunya, a proposta del Departament de Comerç, Consum i Turisme, li va atorgar la “Medalla del Turisme de Catalunya”. Ha estat vocal del Consell de la Delegació del Maresme de la Cambra de Comerç de Barcelona i responsable de l'Equip Pro-Nobel, en relació a la Candidatura de Vicente Ferrer al Premi Nobel de la Pau (2002). 

Ha destacat per la seva capacitat emprenedora en diversos projectes empresarials, i ha estat especialment actiu dins del moviment associatiu local, col·laborant amb diverses entitats com ara Foto Film Calella, Agrupació Sardanista de Calella, l’Associació del Patrimoni de Calella, Òmnium Cultural, o el grup Sake. Esta adscrit a Junts per Catalunya i es membre del Consell per la República

Salva Barbé

En Salvador Barbé se suma al projecte que lidera en Marc Buch

Formarà part de la candidatura amb que Junts per Catalunya concorrerà a les eleccions municipals a Calella

En Salvador d’Horta Barbé i Missé te 45 anys, és casat i pare d’una filla..

És arquitecte superior i ha realitzat el Màster acadèmic en enginyeria civil. Especialista en urbanisme i medi ambient, s’ha format en el camp de l'ecologia i sostenibilitat aplicada a l'arquitectura, l'urbanisme i l'enginyeria.

Actualment lidera la seva propia empresa dedicada al sector de l'Arquitectura, l'Urbanisme i l'Enginyeria a Calella.

En Salva, com el coneixem tots, és membre de l'Agrupació d'Arquitectes experts pericials, forenses i mediadors de Catalunya (AAEPFMC).


 

Miquel Tur

En Miquel Angel Tur se suma al projecte d’en Marc Buch

Tur és la nova incorporació a la candidatura amb que Junts per Catalunya concorrerà a les eleccions municipals del 28 de maig En Miquel Àngel Tur va néixer a Calella el 1961. 

És llicenciat en Belles Arts –en l'especialitat de disseny– per la Universitat de Barcelona. Ha alternat la seva activitat professional a la seva empresa de disseny i comunicació, dedicada a projectes de disseny corporatiu, de producte, senyalètica i editorial, amb la pedagogia del disseny com a professor a diferents centres educatius com l’Escola Antoni Algueró del Gremi d'indústries gràfiques de Catalunya, l’Escola superior de disseny de la Universitat Internacional de Catalunya, l’Escola superior de disseny de la Universitat Abat Oliba, l’Escola Superior de Disseny ELISAVA i l’Istituto Europeo di Design de Barcelona. En l’actualitat exerceix com a professor de dibuix de secundaria, a l’ESO i al batxillerat. Apassionat de l’aeromodelisme, ha estat president de la comissió tècnica d'aeromodelisme de la Federació Aeronàutica Espanyola que implica entre altres coses nomenar la selecció espanyola de l'especialitat, i ha estat jutge esportiu internacional d'aeromodelisme de la Federació Aeronàutica Internacional en representació de l'Espanyola durant més de vint anys, fins a l'1 d'octubre del 2017, data en que va renunciar a seguir representant-la. 

Col·laborador de diverses entitats locals, guarda un bon record del temps en que va participar activament en el disseny de la històrica revista Estela.

Lluís Cassola

En Lluís Cassola se suma al projecte d’en Marc Buch

Formarà part de la candidatura de Junts per Catalunya a les eleccions municipals 

En Lluís Cassola va néixer a Calella i des de molt jove va participar del negoci familiar, dedicat al comerç de begudes, en plena explosió del turisme, als anys ’70. 

En Lluís recorda com, per disposar d’una nau industrial de 1.000 metres quadrats per ampliar el negoci, va haver de marxar a Pineda de Mar motiu pel qual, encara avui, reivindica un polígon industrial a Calella, per evitar que els negocis locals hagin de marxar del municipi. 

Tot i estar jubilat, manté una intensa activitat associativa. A més de soci del Barça, és membre de la Cooperativa l'Amistat, l’Agrupació Sardanista, la Plataforma per la Llengua, l’Associació Contra el Càncer, l’Associació d’Amics de Can Ruti i col·labora amb la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls. 

Es defineix com a independentista i es va afiliar a Junts -diu- pels seus ideals polítics i per lleialtat al president Puigdemont.

Ray Mallat

En Ray Mallat se suma a la candidatura de Junts per Catalunya de Calella 

Formarà part del projecte de Marc Buch amb que Junts concorrerà a les eleccions municipals

En Raymond Mallat es especialista en comptabilitat en l’àmbit del peritatge i la correspondència mercantil.

Conegut com en Ray va regentar el Raymond’s, un establiment que va formar part de la vida i costums d’oci i esbarjo de moltes persones de la nostra ciutat. Ha treballat com a responsable de contractació i direcció comptable del sector turístic i va ser un dels fundadors de Viajes Acuario.

Va formar part de l’equip de Cosmos Air Holidays com a acount manager de l’agència i va culminar la seva etapa laboral fins a la jubilació amb la gerència de dues residències per la gent gran així com la responsabilitat financera d’una tercera residència amb capacitat per 300 usuaris.

En la seva vida associativa ha format part de diferents entitats de Malgrat de Mar com la Barretina, el Club de Bàsquet i l’Agrupació Sardanista i actualment és el responsable de comptabilitat i auditories de l’Associació dels Amics i Voluntaris de l’Hospital de Calella.

Marina Vergés

La Marina Vergés se suma a la candidatura de Junts a Calella

La Marina Vergés és la candidata més jove del projecte liderat per l’alcalde Marc Buch 

Graduada com a Tècnica d’Educació Infantil actualment, la Marina Vergés, de 22 anys, estudia la doble titulació de Mestre d’Educació Infantil i d’Educació Primària. Combina els seus estudis amb l’ocupació com a vetlladora escolar dedicada a l’atenció directa d’infants amb necessitats educatives especials i com a monitora en l’àmbit no formal. 

Ha obtingut els certificats de professionalitat en la dinamització d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, i el de formació professional de direcció i coordinació d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil. 

Amant del voluntariat, és membre de la Colla de Geganters i Grallers de Calella, on forma part de la direcció en qualitat de secretària. També és Cap d'Agrupament de l'Equip i Cap dels Infants i Joves de l'Agrupament Escolta Montnegre.

Judit Pedemonte

Judit Pedemonte s’incorpora a la candidatura de Junts per a les eleccions municipals

Formarà part del projecte que lidera l’alcalde Marc Buch 

La Judit Pedemonte s’ha format en Direcció Econòmica de Centres Sanitaris a EADA, i en Planificació Financera i Control de Gestió, a ESADE. Des del 1982 treballa a l’Hospital de Sant Jaume de Calella, on va participar activament en el procés d’ampliació del centre hospitalari que va derivar en la creació de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. 

Des de l’any 1995 és la responsable del Departament de Control i Gestió dels centres de la CSMS. Va formar part del Comitè de Crisi format per fer front a la situació generada per la COVID-19, on va compartir moltes hores de treball amb l’actual alcalde, aleshores regidor, Marc Buch. 

En l’àmbit personal, la Judit Pedemonte és aficionada al cant, formant part de la Coral Laetare de Calella. També és membre de l’Agrupació Sardanista i de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH).

Josep Puig

En Josep Puig se suma a la candidatura que lidera 
Marc Buch

Formarà part del projecte amb el qual Junts per Catalunya concorrerà a les eleccions municipals, a Calella En Josep Puig, és casat i pare de dues filles. 

S’ha format en “Gestió de Serveis de Salut” i “Planificació i Control de la Gestió Hospitalària”, a ESADE, i en “Gestió Gerencial Hospitalària, a EADA, on també va cursar estudis de Master en Gestió Empresarial. Durant 25 anys ha estat directiu en empresa privada. Va dirigir el procés de transformació i ampliació de l’Hospital Sant Jaume de Calella que va suposar la seva integració a la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública (XHUP) de la Generalitat de Catalunya. Dins de l’entorn de la salut, també va intervenir activament en la creació i desenvolupament del Consorci Hospitalari de Catalunya, com a membre del seu consell d’administració. 

El seu activisme polític es remunta als anys setanta, quan va ser regidor del primer ajuntament democràtic de Calella, a més d’impulsar moviments socials com Salvem les roques, Cine Club o la històrica revista La Tralla, de la que en va ser redactor en cap. El seu compromís amb la cultura i les tradicions l’han portat a participar en diverses entitats com ara l’Agrupació Sardanista de Calella, l’Aula d’Extensió Universitària, Amics del Museu, Associació del Patrimoni de Calella, Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua, Amics de La Bressola, Acció Cultural del País Valencià i l’Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga. 

En l’actualitat és president de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH), tasca que combina amb la de coordinador local de Junts per Catalunya.

Laura Janer

L’empresària turística, Laura Janer, se suma a la candidatura de Junts per Catalunya de Calella

Formarà part del projecte d’en Marc Buch amb que Junts concorrerà a les eleccions municipals 

La Laura Janer va néixer a Calella fa 55 anys, és casada i mare de tres fills. Ha dedicat la seva vida a la gestió hotelera als negocis familiars, com el popular Hotel Balmes, un dels més antics de Calella que, enguany, farà 68 anys. S’ha especialitzat en Web Manager i E-Bussines a la cadena GHT Hotels i col·labora amb l’Associació Turística de Calella (ATC). 

Durant els seus anys de joventut va dedicar al món de la dansa com a ballarina professional, una etapa en la que va potenciar la seva passió per les arts escèniques. 

En l’actualitat combina el seu vessant professional amb la seva afició per la dansa i el teatre, com a membre de l’Associació Tres al Cub de Calella, entitat creada amb l’objectiu de fomentar el món de la dansa a la nostra ciutat. També ha estat col·laboradora de l’Associació de Teatre Solidari de Calella (ATSOC), i Joventut Artística de Calella.

Mireia Itchart

Mireia Itchart se suma a la candidatura de Junts per Catalunya de Calella

Formarà part del projecte de Marc Buch amb que Junts concorrerà a les eleccions municipals 

La dissenyadora d’interiors, Mireia Itchart, s’ha incorporat a la candidatura electoral que lidera l’alcalde Marc Buch per a les eleccions municipals del 28 de maig. Graduada a l'Escola Superior de Disseny ESDI de Sabadell, adscrita a la Universitat Ramon Llull, la Mireia Itchart va ser una de les impulsores de l’empresa Moorse Studio, dedicada al disseny d’espais, especialitzant-se en la reforma interior, la restauració de mobiliari i l’àmbit del tèxtil. En l’actualitat ofereix els seus serveis a l’empresa Brecor, dedicada a la distribució de materials, on exerceix com a assessora en disseny interior per a llars i comerços. Com a dissenyadora d’interiors, la Mireia ha participat activament en la modernització d’alguns dels principals hotels de Calella, on ha aportat la seva experiència a l’hora d’aconseguir millores estètiques i funcionals que han representat una adaptació d’aquests establiments a les tendències més actuals. 

Vinculada a l’esport local, ha format part de la Unió Esportiva Handbol Calella i, en l’actualitat, és la portera del primer equip sènior femení del Club de Futbol Calella.

 

PROPOSTA PER CALELLA

El grup parlamentari de Junts per Catalunya reclama 1.200.000€ per Calella

A proposta de l’agrupació de Calella, el partit ha presentat un total de quatre esmenes que haurien de servir per afrontar diverses inversions necessàries a la ciutat 

De les més de 800 esmenes que Junts per Catalunya ha presentat als pressupostos elaborats per ERC, PSC i Comuns, quatre incorporen partides per un total de 1.200.000€ per Calella. En concret, Junts per Catalunya de Calella demana que es destinin 50.000€ a la redacció del projecte i execució de la segona fase de les excavacions arqueològiques i museïtzació de les restes arqueològiques del Mujal, 1.000.000€ a l’execució de la tercera fase de la cobertura de la riera Capaspre, 100.000€ a la millora de l’aïllament i l’eficiència energètica de la piscina municipal, i 50.000€ a redacció de l’estudi per a la millora de l’eficiència energètica de la Fàbrica Llobet. En total, 1.200.000€. 

El portaveu de Junts a Calella, Josep Grima, ha convidat als grups calellencs amb representació al Parlament que se sumin a aquestes demandes i demanin a les seves formacions que donin suport a aquestes esmenes.

Manel Vicente

Manel Vicente se suma a la candidatura de Junts per Catalunya de Calella

Formarà part del projecte de Marc Buch amb que Junts concorrerà a les eleccions municipals 

Calella, 24 de febrer de 2023.- En Manel Vicente te 45 anys, és diplomat en Magisteri, en l’especialitat d’Educació Física, per la Universitat de Girona i, des de fa vint anys, exerceix com a docent a l’Escola Freta de Calella. Va ser coordinador de Calella Activa, entre els anys 1994 i 2004, tot i que bona part de la seva activitat professional s’ha centrat en l’àmbit esportiu. Atleta amb llicencia del Club Atletisme Calella, va formar part de l’equip que va portar el Club calellenc a 1a. 

Ha estat president del Club d’Atletisme Calella i de la Comissió de Clubs de la Federació Catalana d’Atletisme. Fundador de l’empresa Gesport, dedicada a l’organització d’esdeveniments esportius, ha dirigit els Circuits Maresmencs de Cros i de Curses, ha estat coordinador del Circuit Run a l’Ironman Barcelona i ha exercit com a jutge internacional als Europeus BCN2010 i al Mundial Junior BCN2012 celebrats a l’Estadi Olímpic de Barcelona. 

Manel Vicente ha estat director tècnic de diverses proves atlètiques a la comarca, entre les que destaca la mitja marató Ciutat de Mataró que, en les edicions del 2014 i del 2015, va aconseguir el record de participació, reunint 3000 atletes. Manel Vicente s’incorpora a la candidatura electoral encapçalada per l’alcalde Marc Buch, amb l’encàrrec d’afrontar els reptes esportius de Calella pels pròxims anys.

PROPOSTA DE CIUTAT

Junts per Catalunya Calella proposa la creació d’una unitat contra les ocupacions delinqüencials i conflictives

Aprofitant els canvis legislatius impulsats per Junts per Catalunya al Parlament, es proposa dotar la Policia Local de les eines necessàries per combatre les ocupacions amb la major rapidesa possible

 Junts per Catalunya Calella proposarà la creació de la unitat, adscrita a la Policia Local, per combatre les ocupacions delinqüencials i conflictives. Es tracta d’una mesura que s’inclou dins del seguit de propostes que el grup municipal està treballant per implementar a la ciutat després de les eleccions del 28 de maig. Les ocupacions delinqüencials i conflictives són un greu problema que dificulten el dia a dia als veïns i veïnes que les pateixen. Precisament el Parlament de Catalunya ja va aprovar una llei impulsada per Junts per Catalunya per tal de dotar els ajuntaments d’eines per iniciar la desocupació judicial en immobles on es detecti una ocupació conflictiva. 

En aquest sentit, des de Junts per Catalunya Calella, treballem per fer un pas més enllà des de l’administració pública amb el contacte més directe amb els ciutadans, i per això hem proposat la creació d’aquesta unitat. Aquest nou grup farà tasques de prevenció i detecció d’immobles buits, a través d’un cens generat per part de bancs, propietaris i veïns que tinguin o detectin pisos buits, alhora que en farà seguiment i si cal, podrà actuar de manera ràpida i coordinada amb els diferents cossos de seguretat. 

Aquesta nova unitat treballarà en contacte permanent amb l’àrea d’habitatge de l’Ajuntament de Calella així com els serveis socials per portar a terme de manera valenta, però socialment responsable les actuacions pertinents per garantir la convivència veïnal.

Quim Pla

En Quim Pla se suma a la candidatura de Junts per Catalunya de Calella 

Calella, 16 de febrer de 2023 – En Quim Pla s'ha format a EADA, a la UOC i TEKDI en compres, logística i màrqueting digital.

Com a autònom, es dedica a la consultoria per a petites i mitjanes empreses, assessorant-les en el desenvolupament d'accions per a la promoció i difusió de continguts en xarxes socials.

Va ser responsable de compres i logística de l'empresa Cadenamovitel de Calella, principal distribuïdor de la marca Movistar a Catalunya durant vint anys, on va exercir diverses funcions, entre les quals destaca la de responsable de compres i logística, participant activament en esdeveniments com el Mobile World Congress de Barcelona entre d'altres. Aquí va assolir els coneixements que li van obrir la porta a emprendre noves experiències professionals en l'àmbit de l'organització d'esdeveniments i la gestió de projectes.

En Quim ha estat especialment actiu en l' àmbit de l'esport local, jugant en etapa formativa en el Club de Futbol Calella i el Club Bàsquet Calella.


 

Anna Pérez

Anna Pérez se suma a la candidatura de Junts per Catalunya de Calella

Formarà part del projecte de Marc Buch amb que Junts concorrerà a les eleccions municipals Calella. 

10 de febrer de 2023.- L’Anna Pérez Mir és la nova incorporació a la candidatura de Junts per Catalunya de Calella, que lidera l’alcalde Marc Buch. L’Anna, diplomada en Infermeria DUI per la Universitat de Girona, ha cursat estudis de Postgrau de Cures en Infermeria a l’Atenció Primària i és Màster en Cures Infermeres a l’Atenció Primària per la Universitat de Barcelona (UB). Te el títol oficial d’Especialista en Infermeria Familiar i Comunitària pel Ministeri d’Educació i Universitats i actualment cursa el Màster en Integració dels serveis socials i sanitaris a la UB. Fa quinze anys que treballa al CAP de Calella, actualment com a infermera familiar i comunitària. Va ser coordinadora del centre de vacunació massiu del CAP de Calella durant la crisi de la COVID i, en l’àmbit de la seguretat de pacients, ha participat en diferents estudis de recerca a la Fundació IDIAP Jordi Gol i Gurina. És vocal de la filial del Maresme de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques de Catalunya i les Balears, entitat dedicada a la promoció, la recerca i la investigació en l’àmbit sanitari, així com a la formació acreditada per als professionals sanitaris. Està compromesa amb la defensa de la igualtat en l’atenció social i sanitària de la població i amb la promoció dels estils de vida saludables i de la salut i el benestar emocional. L’Anna també es defineix com a defensora dels drets dels animals i col·labora, puntualment, amb l'Associació Felina Sartilu de Calella.

PROPOSTA DE CIUTAT

Junts per Catalunya Calella proposa la creació de la regidoria d’associacionisme 

És la primera de les propostes que presenta per al projecte de Ciutat que vol desenvolupar Junts després de les eleccions del 28 de maig

Calella és una de les ciutats amb més compromís per part de les seves entitats, i en aquest sentit, el teixit associatiu és una peça clau de l’activitat cultural, esportiva i social. És per aquest motiu que Junts per Catalunya Calella ha proposat la creació de la regidoria d’associacionisme dins del consistori. 

L’objectiu és poder treballar d’una manera més efectiva, amb un contacte directe, amb un assessorament jurídic i sobretot amb una plataforma àgil, fàcil i ràpida per a la sol·licitud de material, espais i calendari viu. I també, seguir fomentant la participació en les activitats que programen, treballen i desenvolupen aquests agents socials que impulsen les prop de 100 entitats. 

Cal treballar de manera coordinada amb les diferents entitats i és per això que Junts comença una roda de contactes per presentar el projecte i dissenyar amb les entitats calellenques aquesta regidoria i alhora aquest nou portal per a les entitats.

 

Christian Negre

Christian Negre se suma a la candidatura de Junts per Catalunya de Calella

Christian Negre i Walczak és llicenciat en Belles Arts per l’UB, amb Certificat d’Aptitud Pedagògica per la UPC. Docent amb prop de 20 anys de carrera a diferents etapes educatives, combinant l’educació artística amb l’anglès i les tecnologies de l'informació i la comunicació. S’ha especialitzat en l’ús eficient de la tecnologia en els processos d’ensenyament i aprenentatge. Formador en Ludificació i Aprenentatge Basat en Jocs per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona, és un del primers Educadors Innovadors certificats per Google a nivell estatal. Vinculat a diverses entitats culturals i esportives de Calella (Club de Bàsquet, Club de Natació, Club de Vela Esportiva i Colla de Geganters de Calella), en Christian ha participat en l’organització i execució d’esdeveniments relacionats amb l’educació i la cultura digital a Calella i a altres institucions com ara el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Ha fet formació pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i universitats nacionals i internacionals com la UV, UdL, IDECUPF, IEBS i CESA, i ha participat als principals esdeveniments relacionats amb la tecnologia educativa com el ITworldEdu de Catalunya o el Salón de Tecnología para la Enseñanza SIMO a Madrid. Actualment treballa a l’Escola Pia de Calella, al màster universitari “Lideratge de la innovació pedagògica i direcció de centres educatius” de la Universitat Blanquerna i del màster “Joc, ludificació i tecnologia aplicades a l’educació” a l’Escola de Noves Tecnologies Interactives de la Universitat de Barcelona.